PŮJČOVNA FILMOVÉ TECHNIKY

Zakládáme si na tom, že pracujeme s vlastní technikou.

Od začátku jsme se učili se vším, co nám přišlo pod ruku. Později jsme to nejlepší začali shromažďovat pod vlastní střechou a využívat pro filmové projekty. Snažili jsme se pracovat s tím, čemu opravdu rozumíme a porozumět tomu s čím děláme.  

Náš sklad vám nabízí plnohodnotné portfolio osvětlovací, zvukové, livestream a grip techniky. Máme skladem i některé opravdové rarity ze známých filmových projektů minulé éry, které jsme profesionálně repasovali a jinde je nenajdete.

Postupně jsme se díky našemu rentalu stali partnery pro mnoho jednotlivců i produkcí. Většina s námi spolupracuje dlouhodobě. 

Za veškerou naší technikou si stojíme a pravidelně ji kontrolujeme. Půjčujeme ji nejen filmovým profesionálům, ale také studentům na jejich nízkorozpočtové projekty. 

Budeme moc rádi, když to s námi zkusíte i vy. Ke každé výpůjčce poskytujeme plnohodnotný servis a podrobnou kontrolu při převzetí, abyste měli na natáčení opravdu všechno, co budete potřebovat. V případě, že si něčím nejste jistí, tak nás prosím kontaktujte. Moc rádi vám se vším pomůžeme.